Home » Over Materni

Over Materni

 Materni : veilige en handige hulpmiddelen voor babyvoeding

  Materni is een 100% Belgische onderneming, opgericht in 2013. Wij ontwikkelen en produceren hulpmiddelen voor het voeden van zuigelingen in hospitalen en daarbuiten.  Hierbij wordt expliciet focus gelegd op de ontwikkeling van borstvoeding ondersteunde producten. Uniek hierbij is dat al onze producten microbiologisch zuiver worden aangemaakt en verpakt, zodat ze steeds klaar-voor-gebruik zijn. Onze aseptische producten zijn niet alleen 100% veilig, ze zijn ook super handig!

Moedermelk is de beste voeding voor uw kind en daarom ontwikkelde Materni een aantal producten die borstvoeding helpen succesvol op gang te brengen.  Het gebruik van flessen en spenen is echter soms aangewezen en onvermijdelijk. Vandaar dat wij ook een volledig gamma producten voor optimale flessenvoeding aanbieden.

De professionele kwaliteit en de hoge gebruiksvriendelijkheid van onze producten zijn ook beschikbaar voor thuisgebruik. U kunt ze in deze webshop bestellen.
Onze producten zijn ontdaan van alle onnodige extra's en bieden de mogelijkheid om elke zuigeling makkelijk veilig en prijsvriendelijk te voeden, waar u ook bent.

Contact:

Materni b.v.b.a , Ring West 29 A, 9400 Ninove, België    info@materni.be       Tel: +32 (0)54 25 06 52

Wordt ook in ziekenhuizen gebruikt

Uniek: speen en ring vormen 1 geheel

Debietstand is zichtbaar én voelbaar

100% veilige betaling en verzending

Design by Crivex | Powered by Lightspeed